Xmas quiz answers: Guess the headlines

HERE we go.

Q1. Camden Council reveal drastic new measures.

Q1B

ANSWER: BIRMINGHAM

Q1A

Q2. Peter Crouch and Abbey Clancy make a special appeal in the pages of the New Journal.

cnjcuts

ANSWER: MAGGIE THE MOGGIE

q8

Q3. What were the coffee giants up to?

3

ANSWER: CORRIDORS OF POWER. (Starbucks began selling their coffee inside the Town Hall despite row over tax affairs).

q10

Q4. Somebody helped a stricken cyclist in Kentish Town.

4ANSWER: ‘ACTION HERO ED’. (Ed Miliband, not Boris Johnson)

q6

Q5. Five points if you get this one bang on… Give up, if you can’t at least guess the story.

22

ANSWER: ‘WHAT’S THAT, SKIP?’ (Yup, the wallaby story)q11
Q6. Superstars speak to the CNJ, but who?

11

ANSWER: COLDPLAY (…but live music venue in Kentish Town closed this year)

3

Q7. Classic page three material… but what’s unusual about Ray the pub cat down in Holborn?

2

ANSWER: RUFF (See below)

RUFF

Q8. Exact wording for three points here please. Hampstead High Street crepe stall was the centre of many headlines this year.

482

ANSWER: BATTERLINES (only one point for ‘Battle Lines’, that would be too easy)

q4

Q9. Something going on under the police’s noses?

ANSWER: RUNNING A BROTHEL

Q10. This one caused quite a stir: Hampstead School banned a student after a critical blog. Fill in the gaps.

pizap.com13873807300477

ANSWER: ‘MAD IDEAS’. Headteacher’s description of blog posts written by former Hampstead student Kinnan Zaloom.

BONUS TIE-BREAKER ROUND. WORTH FIVE POINTS. THIS IS FROM BACK PAGE CNJ SPORT:

pizap.com138738097812411ANSWER: READING… which, looked a bit odd at the top of a newspaper page. It, of course, meant the football team.

reading

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: